Årets mest spennende fiskeri- og havbrukskonferanse!

Velkommen til ny fiskeri- og havbrukskonferanse i Måløy!
Temaet for konferansen er "Fremtidens fiskeri- og havbruksnæring" og konferansen finner sted på Parken kulturhus på Raudeberg. På programmet finner du mange spennende foredragsholdere og relevante temaer. 

Husk å melde deg på konferansen for å sikre deg plass!


Om konferansen

Arrangerer for tredje gang

Fiskeri- og havbrukskonferansen i Måløy har blitt en tradisjon. Måløy Vekst arrangerte også fiskeri- og havbrukskonferanser i 2018 og 2021 med rundt 200 påmeldte og svært gode tilbakemeldinger.

En næring i vekst

Under årets konferanse ønsker vi å sette fokus på at fiskeri- og havbruksnæringen er en av våre viktigste fremtidsnæringer som er spådd en formidabel vekst i fremtiden. Norge er verdens nest største eksportør av sjømat, og næringen bidrar til store inntekter, arbeidsplasser og utvikling av lokalsamfunn.

2022 ble tidenes beste år for norsk sjømateksport. Totalt eksporterte Norge sjømat til en verdi av 151,4 milliarder kroner i fjor. Det er rekord i verdi og tilsvarer 40 millioner måltider hver eneste dag - året rundt, ifølge Norges Sjømatråd. Dette er en økning på 30,7 milliarder kroner, eller 25 prosent, fra 2021, som også var et rekordår. Utfordringen er å få til ytterliggere vekst i næringen uten at dette går på bekostning av bærekraft. Vi ønsker å samle næringsliv, forvaltning og politikere til foredrag og paneldebatt om denne viktige næringen.

Disse temaene vil stå i fokus under konferansen:

  • Trender og rammevilkår for næringen
  • Utsiktene for landbasert oppdrett
  • Hvordan skape mer aktivitet i norsk fiskeindustri?
  • Status torskeoppdrett
  • Teknologiutvikling og bærekraftig innovasjon
  • Eksempler på bærekraftig innovasjon

Praktisk informasjon

Overnatting

Reiser du til Måløy for å delta på konferansen og trenger overnatting? Vi har reservert et antall hotellrom hos Thon Hotel Måløy for anledningen. Ta kontakt med anette@maloyvekst.no. Her kan det vere lurt å vere tidlig ute for å sikre seg et rom.

Når skjer konferansen?

Konferansen starter tirsdag 26. september. Dørene åpner kl. 10.00 for registrering og mingling frem til programmet starter kl. 10.30. Første konferansedag varer til 17.00, og det er mulig å melde seg på felles middag på Havfruen, som starter kl. 19.00. Dag 2 av konferansen starter 08.30. Dagen blir avsluttet med lunsj fra kl. 12.15.

Konferansemiddag på Havfruen

Tirsdag 26. september inviterer vi til middag på Havfruen Restaurant i Måløy. Dette koster 860 kroner per person og inkluderer 3-rettersmiddag med drikke til maten.
Meny:
Forrett: Forrett: Spekeskinke, sprøtt tygg og urtekrem
Hovedrett: Dagens fangst med tilbehør. (Torsk, breiflabb eller kveite)
Dessert: Pannacotta med coulis og crumble 

Hvor er konferansen?

Konferansen vil skje på Parken Kulturhus på Raudeberg, som har adressen Nedrevegen 106, 6710 Raudeberg. Det blir satt opp buss fra Thon Hotel Måløy til Parken Kulturhus om morgenen og tilbake til Måløy om ettermiddagen, som kan benyttes av de som ønsker dette.

Matservering

Det vil bli servert pausemat og lunsj for alle deltagende begge konferansedagene. Dette er inkludert i billetten. Pausematen består av frukt, bakst, kaffe og te. Dag 1 vil lunsjen bestå av en rikholdig lunsjbuffet av ulike tapasretter. Dag 2 blir det servert lunsjbaguetter med ulike typer pålegg.

Parkering

Dersom du kommer med bil og har behov for å parkere ved konferanselokalet kan du gjøre dette på parkeringsplassen på nordsiden av bygget. Når du ankommer Parken Kulturhus kjører du noen meter forbi selve bygget og tar til høyre ved første avkjørsel etter bygget. Her er det mulig å parkere på nedsiden av veien på grusplassen vedsiden av bygget. Det anbefales IKKE å parkere i garasjen ved inngangen til Parken Kulturhus, da disse parkeringsplassene tilhører bedrifter og enkeltpersoner som jobber i bygget. 


Deltakere

Sjekk ut deltakerlisten ved å laste ned filen under.

Arrangører

Måløy Vekst


Vestland fylkeskommune